Kujdes në rrugën Prishtinë-Gjilan, gurë të mëdhenj bien në asfalt

Shpesh herë pjesëmarrësit në trafik ndeshen me aksidente të shumta trafiku. E rreziku shtohet edhe më tepër kur problemeve shfaqen në rrugë.

Gjendje aspak e mirë është sot në rrugën magjistrale Prishtinë-Gjilan.

Gurë të shumtë dhe të mëdhenjë kanë rënë në rrugë, e që janë duke rrezikuar qarkullimin.

Shumë qytetarë kanë bërë thirrje për kujdes të shtuar gjatë vozitjes.

Kategoritë
LajmeVendi