Kryeministri armenë humbi lufën dhe u zhduk !

Azerbajxhani çliroi rajonin Nago-Karabakun e cila ishte e pushtuar nga Armenia. Nga ana tjetër, kryeministri armen Nikoll Pashinyan u zhduk pasi njoftoi se po tërhiqen nga ky vend

Shtypi armene njoftoi se Nikol Pashinyan nuk dihet se ku është pasi që nuk u paraqit as në zyre

U mësua se opozita do të protestonte gjatë ditës në Armeni dhe partitë politike të opozitës do të ndërmarrin hapa për të kërkuar dorëheqjen e Pashinyanit./Gazetaere

Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet