Kosova ngec në luftën kundër pastrimit të parave, Zyra e BE’së: Rastet nuk trajtohen në mënyrë adekuate

Në fund të vitit 2021, dy vëllezërve nga Prishtina, Mirsad dhe Fatlum Sopjani, u ishte konfirmuar dënimi për veprën penale “pastrim parash”.

Përveç konfiskimit të pasurisë prej gati një milion eurosh, atyre iu shqiptuan edhe dënimet me kusht me nga dy vjet burgim dhe pesë mijë euro gjobë.

Kategoritë
LajmeLajmet KryesoreVendi