Kolona të gjata në magjistralen Prishtinë-Ferizaj, qytetarët publikojnë pamje

Kolona të gjata të automjeteve janë krijuar në magjistralen Prishtinë-Ferizaj 

Shumë qytetarë kanë publikuar pamje nëpër rrjete sociale dhe janë ankuar për këtë.

Kategoritë
LajmeVendi