Këshilltari shpirtëror i Trump në një video të çuditshme u bën thirrje engjëjve nga Afrika për të fituar

PAULA WHITE, e ashtuquajtura këshilltare shpirtërore e Presidentit të SHBA Donald Trump, u bë një hit viral pas një videoje të saj të “thirrjes për fitore” e përhapur në mediat sociale.

White, e cila gjithashtu u bë një anëtare zyrtare e administratës së tij vitin e kaluar si një këshilltare fetare në Zyrën e Marrëdhënieve me Publikun, përsërit fjalët dhe fjalitë në regjistrim që tingëllojnë si një mantra dhe konkludon se ajo “dëgjon tingullin e fitores”.

Në një performancë pasionante që nganjëherë tingëllon si një “betejë rap”, White gjithashtu përmend “engjëjt që sapo vijnë nga Afrika”.

Paula White është një figurë shumë e veçantë, madje edhe në botën e predikuesve protestantë të televizionit, ose “televangelizuesve”.

“Kudo që të shkoj, Zoti sundon. Kur eci në tokë të Shtëpisë së Bardhë, Zoti ec në tokë të Shtëpisë së Bardhë. Unë kam të gjithë të drejtën dhe autoritetin të deklaroj tokën e Shtëpisë së Bardhë si tokë të shenjtë, sepse unë qëndrova atje, dhe atje ku qëndroj unë është e shenjtë”, tha ajo. është në një nga shfaqjet e tij.

Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet