Kërkohet drejtësi për gratë e vrara në Kosovë

Qindra qytetarë marshuan në Prishtinë duke kërkuar barazi dhe drejtësi për gratë e vrara në Kosovë.

Në marshin e organizuar në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, 8 Mars, aktivistet bënë thirrje për mbrojtjen e grave që janë viktima të dhunës në familje.

Në 13 vjetët e fundit në Kosovë janë vrarë 55 gra. Këto raste kanë tronditur opinionin publik.

Kategoritë
LajmeVendi