Karvani i Kryqit të Kuq sulmohet gjatë dërgimit të furnizimeve mjekësore në Gaza

Një kolonë prej shtatë automjetesh nga Komiteti Ndërkombëtar i Kryqit të Kuq u sulmua sot, raporton Skynews, transmeton Klan Kosova.

Karvani po transportonte pajisje mjekësore për shpëtimin e jetës në objektet shëndetësore, duke përfshirë spitalin al Quds në Gaza, kur u godit.

Dy kamionë janë dëmtuar dhe një drejtues i mjetit është lënduar.

Kategoritë
BotaLajme