Kali në Turqi nxirret i gjallë pas 24 ditësh nën rrënojat e ndërtesës

Ekipet e shpëtimit në Turqi vazhdojnë përpjekjet mbinjerëzore për të shpëtuar çdo gjallesë. Papritur ata dëgjuan një zhurmë nga rrënojat e një ndërtese dhe gërmuan menjëherë në vend.

Një kalë është nxjerrë i gjallë nga rrënojat e një ndërtese që u shemb gjatë tërmetit vdekjeprurës në Turqi. Kafsha mbijetoi nën rrënojat e një ndërtese në Antijaman për 24 ditë,Njerëzit dëgjuan një zhurmë nga rrënojat e një ndërtese dhe gërmuan në vendin ku ishte kali. Një ekskavator është përdorur për të hequr kafshën.

Përfundimisht, kali doli nga mali i rrënojave drejt, por u dërgua te një veteriner për një kontroll të plotë mjekësor

.Sipas ministrisë së Bujqësisë në Turqi, kali ka qëndruar nën rrënoja për 24 ditë. Pas kontrollit nga specialisti do t’i kthehet pronarit.

Kategoritë
BotaLajme