Ja si duket sot djali i Josip Broz Titos, ai është parë rrallë në publik vitet e fundit

Aleksandar Misho Broz, djali i Josip Broz Titos, pas përfundimit të karrierës së tij diplomatike shfaqet rrallë në publik.

Vajza e tij Sasha Broz, mbesa e Titos, së fundmi ka publikuar një foto në të cilën i janë bashkuar babai i saj 82-vjeçar Misho dhe nëna 81-vjeçare Mira.

Nën foton nga restoranti, ajo ka treguar se sa krenare është për familjen e saj dhe mirënjohëse për të.

Ata janë gjithçka”, ka shkruar vajza e tij në Instagram.

Aleksandar Misho Broz lindi në martesën e Titos me gruan e tij të dytë, Herta Haas. Ashtu si i ati, edhe ai vetë provoi në politikë, por edhe në ekonomi. Në vitet 1980 dhe 1990, ai mbante postet më të larta në kompaninë energjetike INA.

Pas pavarësisë së Kroacisë, me rekomandimin e presidentit të atëhershëm Franjo Tuxhman, ai u bë këshilltari i parë i Ministrit të Punëve të Jashtme kroate. Më pas ai punoi si ministër i plotfuqishëm në ambasadën kroate në Rusi dhe Egjipt dhe si ambasador kroat në Indonezi.

Kategoritë
Të ndryshme