Izolimi i dy qyteteve, kolona të gjata në hyrje të Prishtinës nga Fushë Kosova

Vendimi i djeshëm i Ministrisë së Shëndetësisë për izolimin e qyteteve që kanë shifra më të mëdha të të infektuarve ka çrregulluar qarkullimin dhe funksionimin në qytete.

Në hyrjen për në Prishtinë nga Fushë Kosova janë krijuar kolona të gjata të veturave të cilat po kontrollohen nga policia e vendosur në hyrje, shkruan lajmi.net.

Në fotografitë që ka pranuar lajmi.net, shihen se kolonat janë të gjata dhe pritjet e qytetarëve për të hyrë në Prishtinë janë të mëdha.

Me vendimin e djeshëm të MSH-së, janë kufizuar një numër i madh i aktiviteteve ekonomike duke mos i përfshirë barnatoret dhe marketet e vogla që ofrojnë shërbime të ushqimeve.

Kategoritë
LajmeVendi

Të ngjajshmet