Imami turk arrestohet në Mekë pasi përmendi emrat ‘Palestinë’ dhe ‘Gaza'”

Imam Mustafa Efe, i njohur për videot që ka xhiruar në rrjetet sociale, ka bërë të ditur se është arrestuar pasi ka thënë fjalët Gaza dhe Palestinë në Mekë.

Efe u arrestua në Mekë sepse tha fjalët Palestinë dhe Gaza.

Mustafa Efe, i cili ka bërë një deklaratë për këtë çështje në llogarinë e tij në rrjetet sociale, ka shpjeguar ngjarjen.

“Ne jemi të arrestuar sepse kemi thënë fjalët Palestinë dhe Gaza në Mekë”

Shprehjet e mëposhtme janë përdorur në atë postim:

Aktualisht jemi të ndaluar në Mekë sepse kemi thënë fjalët Palestinë dhe Gaza.

Nga ana tjetër, pas videos që ka publikuar, Imam Efe ka shpërndarë foto të këmbëve të tij në pranga.

Kategoritë
BotaLajme