Halil Kastrati nderohet nga Erdogan me çmimin ndërkombëtar për mirësi

Në një ceremoni të mbajtur me solemnitet në Pallatin Presidencial në Ankara, Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan,  Halil Kastratin me Çmimin Ndërkombëtar për Mirësi.

Ky çmim prestigjioz është një njohje e veprave të jashtëzakonshme në fushën e bamirësisë dhe ndihmës humanitare, që kontribuojnë në përmirësimin e jetës së njerëzve dhe promovimin e vlerave të solidaritetit global.

Kategoritë
LajmeLajmet KryesoreVendi