Grabitet një pikë e “MoneyGramit”, në Prishtinë

Është grabitur një pikë e “MoneyGram” në rrugën “UÇK” në Prishtinë

Në vendin e ngjarjes ka dalur Policia e Kosovës, dhe Njësia Speciale.

Kategoritë
LajmeVendi