Erdoğan: Së shpejti do t’u ndërtojmë shtëpi të reja qytetarëve që i humbën nga tërmeti në Izmir

Erdoğan: Shumë shpejt do t’u ndërtojmë shtëpi të reja dhe do t’ua dorëzojmë qytetarëve që iu rrënuan nga tërmeti në Izmir.

Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet