Erdoğan: Fakti që Azerbajxhani çliroi tokat nga pushtimi, nuk do të thotë se ka përfunduar përpjekja

Erdoğan: Fakti që Azerbajxhani çliroi tokat nga pushtimi, nuk do të thotë se ka përfunduar përpjekja.

Erdoğan: Fakti që Azerbajxhani çliroi tokat nga pushtimi, nuk do të thotë se ka përfunduar përpjekja.

Erdoğan: Udhëheqësit armenë burimet e popullit i kanë shpenzuar për të mbajtur nën pushtim territoret e Azerbajxhanit.

Erdoğan:Ligji i luftës është shkelur seriozisht, është shkelur dinjiteti i njerëzimit.Detyra jonë është të kërkojmë llogarinë e kësaj në çdo platformë.

Erdoğan: Në rast se populli i Armenisë nxjerr mësim nga ato që ndodhën në Karabak, kjo do të jetë fillimi i një periudhe të re në rajon.

Erdoğan: Marrëdhëniet duhet të rishikohen, duhet të shihet se nuk mund të arrihet në ndonjë vend me nxitjen e imperialistëve perëndimorë.

Erdoğan: Ata që në Malësinë e Karabakut kanë sjellë vetëm rrënim, masakër, lot tashmë duhet të mendohen mirë.

Erdoğan: Turqia dhe Azerbajxhani do të tejkalojnë vështirësitë dhe do të vazhdojnë të hapërojnë nga suskesi në sukses përsa kohë që mbështeten tek njëri-tjetri.
Kategoritë
BotaLajme