Dritan Abazoviç pranon që ofruan atij 21 milion euro për t’u bashkuar me Djukanovicin

Lideri i Lëvizjes Qytetare URA dhe kandidati për Zëvendës Kryeministrin Dritan Abazoviç folën për ngjarjet e fundit në Mal të Zi për TV Vijesti.

Në emisionin Načisto në TV Vijesti, Abazoviç foli për formimin e qeverisë së re malazeze dhe përparësitë që qeveria duhet të ketë në periudhën e ardhshme.

Ndër të tjera, kur u pyet nëse pretendimet e biznesmenit malazez Miodrag Davidovic se Abazoviç iu ofrua para të caktuara për t’u bashkuar me Milo Djukanovic dhe partinë e tij DPS ishin të vërteta, Abazoviç u përgjigj se pretendimet ishin të vërteta, por se informacioni se ai merrte para nga biznesmenët Hajriz Brčvak nuk janë e vërteta.

“Kam kaluar nëpër tortura mediatike me shumë media nga rajoni dhe portalet vendase. Unë mendoj se gjithçka më së miri për Brcvak. Ne e njohim njëri-tjetrin. Kjo është figura e përmendur nga Davidoviç, por unë nuk do të deklaroj se kush ofroi atë. Nuk është e vërtetë që Brcvak e ofroi atë. E vërteta është se kam marrë oferta nga disa klane. Unë nuk dua të bëj një sakrificë për veten time. Unë kam shumë presion sepse kunji që morëm pas zgjedhjeve është i madh. Sidoqoftë, pavarësisht kësaj, unë nuk kam frikë për sigurinë time, “tha Dritan Abazovic në emision.

Përveç kësaj teme, Abazović diskutoi emërimin e një qeverie të re në Malin e Zi dhe theksoi se gjëja më e rëndësishme është që njerëzit e rinj të kenë mbështetjen e njerëzve.

“Kjo qeveri mund të mos ketë një mbështetje të madhe në parlament, por ajo ka një mbështetje të madhe dhe të pacenueshme të shumicës për qytetarët e Malit të Zi,” tha Abazoviç.

Kategoritë
LajmeRajoni