Bundestagu pritet t’ia vazhdojë ushtarëve të saj misionin në Kosovë, vendimin qeveria gjermane e ka arsyetuar me situatën në veri

Të mërkurën e kësaj jave, qeveria gjermane ka marrë vendim që mandati i ushtarëve gjermanë të KFOR-it në Kosovë, të vazhdohet dhe për një vit.

Në fakt ky është misioni më i gjatë i Gjermanisë jashtë territorit të saj.

Me këtë vendim, qeveria ka vendosur ta vazhdojë mandatin e rreth 70 ushtarëve që veprojnë në kuadër të KFOR-it në Kosovë.

Kategoritë
BotaLajme