Bli Shumë, Pago Shumë Pakë: Super Oferta në LID MARKET- Prizren

Po vjen një periudhë e shkëlqyer për blerjet! LID MARKET është këtu me një SUPER OFERTË që nuk mund ta humbni. Zbritja e mahnitshme do të jetë aktive nga data 23 deri më 28 Janar.

Përgatitu për shumë surpriza dhe ulje çmimesh në artikujt tuaj të preferuar.

Zbritja vlenë nga data 23 deri më 28 Janar. 🎉
Ju presim në pikat tona të shitjes:
📍Pika 1: Qendra tregëtare A&N Center, Korishe, Prizren.
📍Pika 2: Lagjja e trimave (Tusuz), Prizren.
📍Pika 3: Lagjja Lakuriq, Prizren.
📍Pika 4: Lagjen Kurilla, Prizren.
📍Pika 5: Rruga Fehmi Lladrovci, Prizren.
📍Pika 6: Rruga Xhavit Bajraktari 14, Prizren.
Për të përfituar nga këto oferta të mahnitshme, sigurohuni që të vizitoni njërën nga pikat tona të shitjes në datat e përmendura më lartë. Ne jemi krenarë që ju shërbejmë dhe ju ofrojmë një përvojë të shkëlqyeshme të blerjes.

🛒 Zbritje të vërteta! Bëhuni pjesë e shërbimit tonë tani!

Kategoritë
LajmeTë ndryshme