Alarmante: Ikje organizative, vetëm javën e kaluar mbi 13 infermierë u larguan nga Kosova

Trendi i ikjes së mjekëve dhe infermierëve nga Kosova po vazhdon çdo ditë. Tashmë Gjermania në mungesë të infermierëve ka ulur kriteret për rekrutim sa më të shpejt të tyre. Ndërsa vetëm në javën e kaluar një kompani ka rekrutuar mbi 13 infermier nga Kosova për në Gjermani.

Kategoritë
LajmeVendi

Të ngjajshmet