Afër 8 muaj nga seanca e fundit ndaj ministres Gërvalla, ende asnjë veprim për gjykim nga Gjykata

Kanë kaluar më shumë se 7 muaj që kur ishte tentuar të mbahet seanca fillestare ndaj ministres së Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla lidhur me akuzat për mosdeklarim të pasurisë. Gjykata Themelore në Prishtinë, që nga 20 qershori 2023 nuk ka caktuar ende shqyrtimin fillestar.

Më 20 qershor 2023, Gjykata kishte caktuar mbajtjen e shqyrtimit fillestar, ku pritej që Gërvalla të deklarohej lidhur me fajësinë, mirëpo seanca kishte dështuar pasi që ministrja nuk kishte angazhuar avokat, raporton “Betimi për Drejtësi”.

Kategoritë
LajmeLajmet KryesoreVendi