480 km brenda dy orësh, policia italiane me Lamporghini urgjentisht transportoi veshkën nga Roma në Padova

Oficerët e policisë ITALIAN used përdorën një Lamborghini Huracán, një makinë që mund të zhvillojë një shpejtësi maksimale prej 325 kilometra në orë, për të dhënë një veshkë dhuruese nga Roma në Padova. Ata vozitën autostradën me një shpejtësi mesatare prej 232 kilometra në orë dhe përshkuan 480 kilometra në dy orë për t’i dhënë një organ shumë të nevojshëm një pacienti në Spitalin Universitar Gemelli.

Makina që ata po drejtonin ishte e pajisur me një ftohës organesh dhe është pjesë e flotës së automjeteve të Policisë së Shtetit.

“Falë Lamborghini Huracan tonë, ne transportuam veshkën e dhuruesit me kohë që një person tjetër të transplantohej. Për të shpëtuar një jetë, nuk keni nevojë për superfuqi. Solidariteti, teknologjia dhe efikasiteti gjithashtu ndihmojnë,” tha policia përmes Twitter.

Një Lamborghini përdoret kur një helikopter nuk është i përshtatshëm për detyrë për ndonjë arsye.

Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet