2 mijë e 234 fëmijë linden në shtator, ja sa femra e sa meshkuj

Gjatë muajit shtator të këtij viti,  brenda dhe jashtë Kosovës kanë lindur 2 mijë e 234 fëmijë.

Kështu bëhet e ditur nga Agjencia e Statistikave të Kosovës. Por edhe gjatë muajit shtator vazhdojnë të prijnë në numër meshkujt. Pasi që nga 2 mijë e 234 lindje, 1 mijë e 141 prej tyre janë meshkuj dhe 1 mijë e 093 janë femra

“Në muajin shtator 2023 janë regjistruar 2 234 lindje (brenda dhe jashtë Kosovës). Prej këtyre lindjeve të regjistruara, 1 141 lindje janë meshkuj dhe 1 093 lindje janë femra”, thuhet në raportin e ASK-së.

Kategoritë
LajmeLajmet KryesoreVendi