​Presidenti i CNN njofton tërheqjen e tij në fund të vitit

Presidenti i CNN Jeff Zucker do të largohet nga rrjeti i lajmeve kabllore në fund të vitit 2021, raporton CNN.

“E vërteta është, përsëri në nëntor dhe dhjetor, unë vendosa se ishte koha për të lëvizur përpara,” u tha Zucker punonjësve sot. “Por që atëherë kam ndryshuar mendim. Dhe unë dua të qëndroj. Jo përgjithmonë, por edhe për një vit ”, shtoi ai.

Zucker, i cili u bashkua me CNN në vitin 2013, ka një reputacion të respektuar në biznesin televiziv të shënuar me sukses të hershëm. Ai ishte producent ekzekutiv i emisionit “Today” të NBC në të njëzetat, dhe më pas u bë president i NBC Entertainment.

Kategoritë
BotaLajme