Kurti: Sektori i teknologjisë ka rritjen më të shpejtë në ekonominë e Kosovës

Albin Kurti, kryeministër i Kosovës, ka thënë se sektori i teknologjisë sa vjen e po zhvillohet.

Përmes një postimi në Facebook, ai ka thënë se “mbi 1500 kompani të regjistruara, nga të cilat më shumë se 85% eksportojnë shërbime, ai ka potencial të jashtëzakonshëm për rritje”

“Sektori i teknologjisë veçse është sektori me rritjen më të shpejtë në ekonominë e vendit tonë”, ka thënë Kurti.

Ai po ashtu ka thënë se “bashkë le të vazhdojmë ta kultivojmë një kulturë inovacioni, të tërheqim investime të huaja dhe të çojmë shtetin tonë drejt një të ardhmeje më të begatë për të gjithë”.

Kategoritë
LajmeVendi