Krasniqi uron komunitetin rom në ditën e tyre

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi ua uroi të gjithë komunitetit Rom, Ditën Ndërkombëtare të Romëve.

Krasniqi thotë se kultura rome është vlerë e veçantë, ku sipas ministrit është kontributi historik i këtij komuniteti i cili simbolizon përpjekjen dhe përkushtimin e vazhdueshëm drejt një jete më të mirë.

“Për të gjithë miqtë e mi nga komuniteti Rom. Kultura rome është vlerë e veçantë kulturore, ashtu siç është kontributi historik i këtij komuniteti i cili simbolizon përpjekjen dhe përkushtimin e vazhdueshëm drejt një jete më të mirë”, shkroi Krasniqi në Facebook.

“Në ditën e tyre, jemi bashkë, duke përkujtuar figurat emblematike të cilët ishin pjesë e rëndësishme e shtetit tonë”.

Kategoritë
LajmeLajmet KryesoreVendi