FSK përmbyll me sukses stërvitjen “Dynamic Front 24” në Polatli të Turqisë

“Me ftesë nga USAREUR-AF, kontingjenti i FSK-së, i dislokuar në Polatli të Republikës së Turqisë, ka përfunduar me sukses stërvitjen “Dynamic Front 24” që synon rritjen e ndërveprushmërisë në fushën e artilerisë dhe mbështetjes me zjarr”

Kategoritë
BotaLajmeVendi