Botimet FLETA organizon Kurs për shkrime letrare

Botimet FLETA organizon Kurs për shkrime letrare Lajmërohen të interesuarit se gjatë këtij kursi të organizuar në Prizren dhe të dedikuar për nxënës të klasave të shtata dhe të teta të shkollave fillore ligjerojnë dy profesorë të rregullt dhe ligjerues mysafirë nga Turqia.

Kursi që parashihet t’i ketë disa nivele do të realizohet në zyrat e Botimeve FLETA në Sheshin Shadërvan. Numri është i kufizuar. Për aplikim shkruani në faqen në Facebook të Botimeve FLETA.

Kategoritë
KulturëLajme