Shahistja sllovene e zhgënjyer me atë që pa në Serbi dhe Shqipëri: Më në fund u ktheva në qytetërim

Shahistja më e mirë sllovene, Laura Unuk (23), është ankuar në Instagram për kushtet që ka hasur gjatë paraqitjeve të saj në turnetë në Shqipëri dhe Serbi.

Siç tha ajo, është e lumtur që më në fund është kthyer në vendlindjen e saj, të cilën e cilësoi si qytetërim në krahasim me Shqipërinë dhe Serbinë.

“Pas nëntë ditësh në Shqipëri dhe 12 në Serbi, jam i lumtur që jam kthyer në qytetërim në Slloveni. I mbijetova disa viruseve dhe 18 ndeshjeve të vështira, por kulmi ishin tualetet në stacionin e autobusëve të Beogradit. Ende nuk e di. si t’i përdorësh ato”, ka shkruar Unuk.

Laura është një ish-kampione botërore për juniore në shah, dhe mban titullin e mjeshtres dhe mjeshtres ndërkombëtare.

Gjatë karrierës së saj, ajo fitoi një numër të madh medaljesh, si dhe mori pjesë në Lojërat Olimpike të shahut për femra.

Kategoritë
BotaLajme