Numri i madh i aplikimeve për kadetë të FSK-së, bie teknikisht sistemi

Ministri i Mbrojtjes në Qeverinë e Kosovës, Armend Mehaj, ka njoftuar se për shkak të numrit të madh të aplikimeve për kadetë të FSK-së, ka rënë teknikisht sistemi.

Ai ka folur përgjithësisht edhe për procesin e rekrutimit të ushtarëve të rinj.

Më tej, ai ka rikujtuar kushtet bazë si dhe procedurat administrative.

“Shërbimi juaj-dedikim i shenjtë për të ardhmen e sigurtë të vendit”, ka shkruar ndër të tjera Mehaj.

Kategoritë
LajmeVendi