Ministria e Ekonomisë anulon tenderin për implementimin e rrjetit 5G

Ministria e Ekonomisë e ka anuluar tenderin për implementimin e rrjetit të pavarur jo publik 5G në Parkun e Inovacionit dhe trajnimit, në Prizren. Për këtë tender kjo ministri i ka ndarë 1.6 milionë neuro.

Në bazë të dokumentit të publikuar në E-prokurimin publik, arsyeja e anulimit është se asnjë kompani nuk ka qenë e përgjegjëshme për implementim të këtij projekti.

Në këtë proces tenderues kanë aplikuar katër kompani.

Më poshtë dokumenti.

Kategoritë
LajmeLajmet KryesoreVendi