Gazetari palestinez Motaz Azaiza: Faza e transmetimit të imazhit ka përfunduar, fillon përpjekja për të mbijetuar

Gazetari dhe fotografi palestinez Motaz Azaiza, në postimin e tij të fundit në profilin e tij zyrtar në Instagram, ka thënë se faza e transferimit të imazhit ka përfunduar dhe se tashmë po fillon faza e përpjekjes për të mbijetuar.

Historia me siguri do ta mbajë mend emrin e këtij gazetari që kryen me guxim, etikë dhe profesionalizëm punën e tij.

Përkatësisht, Azaiza publikon çdo ditë në rrjetet sociale se në çfarë ferri po kalojnë populli i Palestinës dhe kështu kontribuon në përhapjen e së vërtetës.

Në postimin e fundit në Instagram në profilin e tij zyrtar, ai tha se faza e transferimit të imazhit ka mbaruar dhe se është gati të fillojë faza e përpjekjes për të mbijetuar.

“Jam transferuar mjaft dhe i dëshmoj Zotit se ishte për të mirën e tij dhe për shërbimin e vendit tim. Tani po jetojmë në fillimin e një rrethimi të brendshëm, nuk mund të dalim as në veri as në jug. Tanket izraelite po rrethojnë rajonin qendror nga veriu dhe jugu. Gjendja jonë është tragjike, asgjë më shumë se kaq. Ne jemi një komb që po vrasim veten dhe po përpiqemi të mos e fshijmë çështjen tonë”, tha ai në botim.

Si kujtesë, më shumë se 15,000 palestinezë janë vrarë në Gaza që nga 7 tetori, duke përfshirë më shumë se 6,150 fëmijë.

 

Kategoritë
BotaLajme