Erdoğan: Ata që gjykojnë për të drejtat e njeriut i kanë mbyllur sytë ndaj të vrarëve brutalisht në Gaza

Erdoğan: Ata që gjykojnë për të drejtat e njeriut dhe liritë i kanë mbyllur sytë ndaj fëmijëve, foshnjave dhe grave të vrarë brutalisht gjatë 105 ditëve të fundit.

Erdoğan: Ata janë të kënaqur duke parë barbaritë që përshkallëzohen në gjenocid, të kryera kundër palestinezëve nga Fuhrer Netanyahu i sotëm dhe ekipi i tij gjakatar.

Kategoritë
BotaLajme