Elon Musk: Satelitët Starlink do të aktivizohen për Gazën

Elon Musk njoftoi se satelitët Starlink do të vendosen në Gaza për Kombet e Bashkuara dhe organizata të tjera ndërkombëtare të ndihmës.

Civilët po vdesin në kundërsulmet e nisura nga Izraeli duke përdorur sulmet e Hamasit si justifikim.

Në sulmet në të cilat deri më tani janë vrarë afro 8 mijë palestinezë, vdesin edhe gazetarët dhe familjet e tyre.

Komunikimi ishte plotësisht i humbur

Për shkak të sulmeve intensive të Izraelit në Rripin e bllokuar të Gazës, shërbimet e komunikimit fiks, celular dhe internet në rajon u ndërprenë plotësisht.

Ushtria izraelite njoftoi se ka shtuar sulmet ajrore dhe do të zgjerojë operacionet tokësore.

Spitali Shifa, objekti më i madh shëndetësor në Gaza me mijëra të plagosur dhe civilë, ishte gjithashtu në shënjestër të ushtrisë izraelite.

Elon Musk njoftoi zhvillimin kritik

Pati një zhvillim kritik në lidhje me Gazën, ku komunikimi u ndërpre plotësisht.

Satelitët Starlink do të aktivizohen

Elon Musk, CEO i Tesla dhe SpaceX, njoftoi se satelitët Starlink që ofrojnë internet në rajon do të aktivizohen për organizatat e njohura ndërkombëtare në Gaza.

Kategoritë
BotaLajme