Zyrtarët e imigracionit të Shteteve të Bashkuara gjetën një tunel të madh në kufirin meksikan

Zyrtarët e imigracionit të Shteteve të Bashkuara njoftuan se gjetën një tunel në kufirin meksikan që lejonte kalimin midis dy vendeve dhe se ishte “tuneli më i përparuar në historinë e SHBA”.

Zyrtarët e Zbatimit të Kufirit dhe Doganave të SHBA njoftuan se, si pjesë e një hetimi në vazhdim në shtetin e Arizonës, ata zbuluan një tunel të papërfunduar që siguron kalimin kufitar me Meksikën.
Duke deklaruar se tuneli në fjalë është “tuneli më i përparuar i teknologjisë në historinë e SHBA”, autoritetet theksuan se tuneli, i cili është afërsisht 1 metër i gjerë dhe 1.2 metra i lartë, përfshin ventilimin, energjinë elektrike, sistemin hekurudhor dhe sistemin e gjerë të përforcimit.

Autoritetet vunë në dukje se ata po vazhdojnë hetimet e tyre për të përcaktuar se kush dhe për çfarë qëllimi është hapur tuneli./Gazetaere

Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet