Zonja e Parë e Serbisë nuk shfaqet në fotografi me çiftin Trump

Pavarësisht se presidenti i Kosovës e kishte sot pranë vetes gruan e tij, në takimin që e zhvilloi me Trumpin, një veprim të tillë nuk e ka bërë edhe presidenti serb. Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka takuar sot homologun e tij amerikan, Donald Trump, me Zonjën e Parë.

Kujtojmë se Vuçiq, ishte martuar për të parën herë më Ksenija Jankovic, gazetare e ‘Radio Index’ dhe ‘Srpska rec’. Ndërkaq, çifti kanë dy fëmijë, por që martesa e tyre përfundoi me divorc në vitin 2011.

Vuçiq është martuar për të dytën herë në vitin 2013 me Tamara Dukanovic, diplomate në Ministrinë e Punëve të Jashtme në Serbi me të cilën tashmë kanë një djalë.

 

Zonja e Parë e Serbisë Tamara Dukanovic

Kategoritë
LajmeRajoni

Të ngjajshmet