Zeka: Kjo është Republika e Burdushit

Deputeti Milaim Zeka në seancën e sotme, ka deklaruar se sa në mënyrë të pa drejt funksionon ky shtet i quajtur Republika e Burdushit, e tregon fakti që nuk respektohet asnjë vendim i gjykatave.

Ai pati kritika edhe për prokurorët në lidhje me arrestimin e deputetit Dardan Sejdiu, ku kërkoi nga Kadri Veseli, si kryetar i Kuvendit, që të kërkoi nga prokuroria të mos ketë asnjë kontakt me deputetët, pa njoftim paraprak të kryetarit të Kuvendit.

Zeka: Shtet jonë quhet Republika e Burdushit

“Ne kur është fjala për Z-Mobile, çdo vendim që e bjen Z-Mobile,  ne qohu dhe themi po i frikësohemi gjykatave, kur është puna te fabrika e gypave ne nuk i frikësohemi gjykatave. Se në mënyrë të pa drejt funksionon ky shtet të quajtur Republika e Burdushit, e tregon fakti që ne nuk kemi respekt për asnjë vendim të gjykatave”, tha ai.

Kategoritë
LajmeVendi

Të ngjajshmet