VW numëron javët deri në premierën e Golf 8

Prodhuesi gjerman ka publikuar një fotografi të re të një para-prodhimi të maskuar Golf 8 përpara debutimit në vjeshtë.

Volkswagen ka përgatitur tifozët për premierën e një bestselleri të gjeneratës së re të planifikuar fillimisht për Panairin e veturave në Frankfurt, por është zhvendosur për vjeshtën 2019.

Sidoqoftë, është e pamundur të fshihet silueta dalluese e hatchback-ut popullor që është ndryshuar në mënyrë diskrete nga brezi në brez, kështu që modeli i fundit u krijua në përputhje me qasjen e njohur të projektimit evolucionar të Volkswagen.

Prodhuesi gjerman tregon se “tetëshja” ka përmasa elegante dhe se kapet lehtësisht nga syri i vëzhguesit.

Ndryshime të rëndësishme të projektimit kanë ndodhur në kabinën, pasi Golf 8 merr një tabelë plotësisht të digjitalizuar me dy ekrane të mëdhenj – një në panelin e instrumenteve dhe tjetrin, me përgjegjësi qendrore për multimedia.

Golfi i ri është montuar në platformën mekanike MQB Evo, e cila do të kursejë deri në 45 kg në masën e automjetit në krahasim me versionin aktual.

Përveç motorëve me benzinë dhe naftë, i ashtuquajturi model hibrid i butë do të ofrohet, si dhe hibridi klasik i prizave, i cili lejon ngasje autonome prej rreth 80 km.

Kategoritë
Të ndryshmeTeknologji

Të ngjajshmet