VV Buba ka pasardhës dhe ata janë kaq të bukur

PAS bota është bërë më e pasur për motorët e inspiruar nga legjendari Volkswagen Classic, një sugjerim tjetër, ndoshta edhe më tërheqës, na vjen.

Eshtë një automjet go-kart i frymëzuar nga brumbulli i krijuar nga Aldekar Studio nga Meksika. Bugkart Wasowski është emri i tij, dhe tani për tani është një model 3D që, në varësi të interesit, do të përdoret për të bërë modele të vërteta. Dhe duke gjykuar nga komentet, prodhimi është më se i mundshëm. Kombinimi i ngjyrës së kuqe dhe jeshile i përshtatet atij në mënyrë të përsosur, veçanërisht kur detajet në lëkurë dhe krom shtohen në gjithçka.

Kopja e parë tashmë po prodhohet dhe prodhimi i rregullt mund të fillojë së shpejti. Duke pasur parasysh që kompania është e angazhuar në restaurimin e Volkswagens të vjetër, nuk duhet të ketë dyshime për mungesën e pjesëve.

Kategoritë
Të ndryshmeTeknologji

Të ngjajshmet