Vuçiq për ndihmat nga BiH në Sanxhak: Fyerje për Serbinë

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, si i ftuar në RTS, komentoi ndihmën që Bosnja dhe Hercegovina i dërgoi Novi Pazarit, duke thënë se ai dëgjon të gjitha llojet e fyerjeve kundër Serbisë çdo ditë.

“Ne dërgojmë një milion euro çdo ditë. Dhe ata në Bosnje thonë – jo, ne do të dërgojmë 50,000 euro, ai do të dërgohet menjëherë, ne do të ndihmojmë. Ejani, unë kam për të dëgjuar të gjitha llojet e fyerjeve kundër vendit tonë. Një gur i madh, unë mund Unë do t’i bëj ballë të gjitha sulmeve personale, por nuk do ta lejoj vendin tonë të shkatërrohet nga jashtë dhe brenda, sepse ata mendojnë se kanë të drejtë “, tha Vuçiç, duke shtuar:

“Dhe që të gjithë bien dakord për këtë sepse shqetësohen nga një Serbi e fortë. Për shkak se ata shqetësohen nga një Serbi në të cilën ka paqe dhe stabilitet. Unë nuk do të lejoj askënd ta shkatërrojë atë paqe dhe stabilitet, në Pazar, apo kudo në vendin tonë.”/Gazeta e Re/

Kategoritë
LajmeRajoni

Të ngjajshmet