Votat e vjedhura ? Në kontenierën e mbreturinave u gjetën fletëvotimet

Populli amerikan shkoi në qendrat e votimit për të zgjedhur presidentin e tij të ri.

Zgjedhjet, në të cilat konkurrojnë kandidati republikan Donald Trump dhe kandidati demokrat Joe Biden, vazhdojnë kokë për kokë

Trump është afër të marrë drejtimin në zgjedhje, megjithëse shumica e  sondazheve njoftuan se Biden do të fitonte me diferencë përpara zgjedhjeve.

Derisa zgjedhjet që do të përcaktojnë presidentin e ri të SHBA janë duke vazhduar, u përcaktua që fleta e votimit e dërguar me postë në shtetin e Louisiana ishte hedhur poshtë, sipas lajmeve të kanalit televiziv lokal të NBC KPRC në Houston.

Zyra Postare e SHBA mendon se busulla mund të jetë vjedhur nga zyra postare në Hjuston. Zarfi i busullës së mbyllur nuk u hap.

Një letër votimi dërguar në Kaliforni nga Baton Rouge, kryeqyteti i Louisiana, gjithashtu u gjet në një kontinier me plehra

U mësua se Trump u votua në busull në këtë post. Meqenëse Biden është rreth 4 milion vota të ndryshëm nga Trump në shtetin e Kalifornisë, nuk është e mundur që busullat të dalin nga mbeturinat për të ndryshuar rezultatin.

Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet