Vjedhin para në xhami

Të dyshuar të panjohur me forcë kanë depërtuar në një xhami në Suharekë dhe nga aty kanë vjedhur data bazën e kamerave dhe njëqind e njëzet 120 euro.

Sipas Policisë, rasti e ka raportuar në Polici në mëngjes të ditës së djeshme.

Kategoritë
Vendi