Vendi me ushtaret më të bukura në botë (Foto)

Cila është gjëja e parë që ju vie ndërmend kur flitet për forcat e armatosura? Për shumicën prej njerëzve ato janë tanket, luftanijet, aeroplanët dhe artileritë e tjera të rrezikshme dhe natyrisht kapacitetet njerëzore që komandojnë me to.

Por, shumë pak përmendin femrat, ndonëse nëpër botë numri i tyre që iu bashkohet forcave ushtarake ritet çdo dite e më shumë. Por, cilit vend uniforma ushtarake i shkon shumë për shtati femrave?

Pa dyshim që ushtareve ruse.

Pjesëtare femër të forcave të armatosura të Federatës Ruse shpesh herë janë etiketuar si ushtria e bukurosheve madje edhe “ushtria e minifundeve”.

Ato kanë tërhequr vëmendjen e mediave ndërkombëtare pasi që çdo vjet organizojnë konkursin e bukurisë në Moskë.

Më poshtë jua sjellim disa nga fotot më të kilikuara të kësaj ushtrie:

 

Kategoritë
KurioziteteTë ndryshme

Të ngjajshmet