Ushtria dhe ekipet mjekësore turke trajtojnë të sëmurët në Tal Abyad

Të sëmurëve në Tal Abyad, qytet i pastruar nga terroristët gjatë operacionit “Burimi i Paqes”, u është ofruar trajtim dhe mbështetje mjekësore.

Ministria turke e Mbrojtjes njoftoi në Twitter se mbështetja nga ekipet shëndetësore turke me ndihmën e ushtarëve po u ofrohet të sëmurëve në nevojë, përfshirë edhe fëmijë, transmeton AA.

Në postimin e saj në Twitter ministria ka ndarë edhe pamjet nga trajtimi i ofruar.

Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet