“UEFA na dënon përsëri për shkak të Kosovës”, nervozohen mediat e Serbisë

UEFA ka filluar procedurat disiplinore ndaj Federatës së Futbollit të Serbisë për shkak të thirrjeve “Kosova është Serbi”.

Gjithashtu për shkak të flamujve me të njëjtin slogan në ndeshjen mes Serbisë dhe Ukrainës, që u mbyll me shifrat 2:2, shkruan mediumi serb “sport.blic.rs”.

“Serbia ishte dënuar edhe më herët nga UEFA, derisa kombëtarja ishte dashur të luajë pa tifozë në ndeshjen ndaj Luksemburgut, në fakt, vetëm fëmijët e shkollave dhe të akademive të futbollit kishin mundësi ta ndiqnin takimin”, shkruan mediumi serb.

Sipas mediumit serb edhe dënimi i ardhshëm pritet të jetë një ndeshje pa shikues.

Kategoritë
Sport