Udhëtari i Kohës plas dëshminë tronditëse: ‘Ata punojnë shumë për t’iu mbrojtur ju’ (Video)

I vetë shpallur një udhëtar nga e ardhmja e largët ky person misterioz ka dhënë një intervistë tronditëse në media.

Udhëtari ka preferuar të qëndrojë anonim dhe ka vendosur të mos e ndajë emrin e tij për arsye sigurie. Ky njeri pretendon se ka mbërritur në të tashmen nëpërmjet udhëtimit në kohë përmes një dimensioni të katërt.

Ai deklaroi çuditërisht se nuk mund të zbulojë shumë për të ardhmen duke thënë se nuk do të shkaktojë paradokse të parakohshme të cilat mund të ndryshojnë përgjithmonë të ardhmen.

Por ai u lejua të depërtojë disa detaje rreth asaj se ku udhëhiqet njerëzimi edhe nëse ai nuk mund të japë specifika për kohën e kataklizmave të ardhshme.

Duke folur në YouTube channel TheTime Authority në 2014, njeriu misterioz tha se veprimet e tij po monitoroheshin nga fuqitë më të larta që mbajnë gjurmët e ndryshimeve në afatin kohor.

Sipas udhëtarit kohë, paqja dhe bilanci i rrjedhës së kohës mbahen nga një organizatë e mistershme e cila qëndron në hije, të njohur si Autoriteti i Kohës.

Udhëtari kohor deklaroi se Autoriteti i Kohës siguron që progresi kronologjik i ngjarjeve dhe historisë globale të mbetet në kontroll. Ai tha: “Autoriteti i Kohës, janë një organizatë puna e të cilëve është të mbajmë rrjedhën kronologjike në një drejtim”.

“Ata do t’ju thonin nëse do vinin se janë këtu për t’ju mbrojtur. Ata punojnë shumë për ju”, ka deklaruar ai.

Ata nëse mësojnë për mua më vendoset jeta në rrezik ndaj dhe nuk mund të jap shumë detaje ka thënë ai.

“Ata janë këtu, ata janë kudo, natyrisht. Ata e dinë se si do të përfundojë edhe kjo intervista ime”.

“Nëse ata nuk e vlerësojnë atë që po bëjmë tani, ata do ta kishin ndaluar tashmë”.

Kategoritë
KurioziteteTë ndryshme

Të ngjajshmet