U mbajtën kërcimet tradicionale nga Ura e Vjetër në Mostar, shihni fotot

Kërcimet tradicionale të 454 nga Ura e Vjetër u mbajtën në Mostar.

Këtë vit, aplikuan 33 kërcime, 19 prej tyre në kategorinë e kërcimit të këmbëve dhe 14 për kategorinë e kërcimit të kokës.

 

 

Kërcimet e këtij viti, pavarësisht kufizimeve që janë në fuqi, kanë një karakter ndërkombëtar, sepse kërcyesit nga Serbia dhe Mali i Zi po performojnë gjithashtu.

“Për shkak të pandemisë dhe ndalimeve, kësaj radhe nuk ishte e mundur që të vijnë hajnerët nga Sllovenia dhe Maqedonia Veriore, ndërsa për një kohë të gjatë nuk kemi pasur konkurrentë nga Kosova për shkak të problemeve të vizave”, tha zëdhënësi i Klubit të Kërcimeve të Mostar, Sasa Orucevic.

Kategoritë
LajmeRajoni