Tusk i zhgënjyer me refuzimin e hapjes së negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut

Presidenti i Këshillit Europian, Donald Tusk, e ka quajtur gabim refuzimin e hapjes së negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, ndërsa është shprehur optimist që kjo të korrigjohet në samitin e majit në Zagreb.

Kategoritë
LajmeRajoni

Të ngjajshmet