Turqia shpëtoi emigrantët e parregullt të dëbuar nga Greqia

Një grup emigrantësh të parregullt, të cilët u dëbuan në mënyrë të paligjshme në Turqi nga Greqia, u shpëtuan ndërsa ishin gati të ngrinin.

Një grup emigrantësh të parregullt, të cilët u dëbuan në mënyrë të paligjshme në Turqi nga Greqia, u shpëtuan ndërsa ishin gati të ngrinin.

Në një deklaratë të bërë nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare thuhet: “Një grup emigrantësh të parregullt telefonat dhe paratë e të cilëve u morën nga Greqia, të cilët u përpoqën të deportohen me dhunë në Turqi në mënyrë të paligjshme, u shpëtuan nga zona ku ata ishin bllokuar ndërsa ishin gati të ngrinin dhe iu dorëzuan Komandës së Xhandarmërisë së Qarkut Meriç në Edirne“, thuhej në deklaratë.

Kategoritë
BotaLajme