“Turqia nuk ka ndonjë problem që s’mund të zgjidhet me SHBA-në, me Evropën dhe vendet e tjera”

“Siç kemi premtuar, shpresojmë që 2021 do të jet viti i reformave demokratike dhe ekonomike”, tha Presidenti i Turqisë.

Erdoğan: Turqia nuk ka ndonjë problem që nuk mund të zgjidhet as me SHBA-në, as me Evropën, Rusinë, Kinën ose vendet e tjera të rajonit.

Erdoğan: Turqia e gatshme të bisedojë, dakordohet dhe punojë së bashku me çdo vend me kusht që të respektojë sovranitetin, të drejtat, ligjet dhe potencialin e saj.

Kategoritë
BotaLajme