“Turqia në mesin e destinacioneve më të preferuara të ukrainasve”

Diplomati ukrainas tha se provincat jugore turistike Antalya dhe Muğla përbëjnë përzgjedhjen e parë dhe të dytë, përkatësisht, të turistëve ukrainas në Turqi

Konsulli i Ukrainës në Antalya të Turqisë, Emir Rustamov, vizitoi Kryetarin e Bashkisë Muğla, Osman Gürün, për të diskutuar perspektivat e bashkëpunimit midis dy vendeve, raporton Anadolu Agency (AA).

Rustamov theksoi se përmirësimi në bashkëpunim do të rrisë potencialin turistik dhe tha se provincat jugore turistike Antalya dhe Muğla përbëjnë përzgjedhjen e parë dhe të dytë, përkatësisht, të turistëve ukrainas në Turqi.

Ai vuri theksin mbi lidhjet veçanërisht të forta historike, kulturore dhe turistike midis Ukrainës dhe Turqisë dhe tha se bashkëpunimi rajonal mund të zhvillohet më tej.

Gürün falënderoi Rustamovin për vizitën e tij dhe ra dakord mbi nevojën për përmirësimin e mëtejshëm të lidhjeve.

Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet